| مواد لازم | مقدار لازم |
| سیب زمینی | 3 عدد |
| پیاز | 1 عدد |
| نان لواش | به تناسب مواد |
| روغن | به تناسب مواد |
| زرد چوبه | 1/4 قاشق چایخوری |
| نمک و فلفل | به میزان لازم |
| روغن | به مقدار لازم |
| جعفری | به مقدار لازم |
همراه با دستور تهیه سمبوسه خانگی نمناک باشید تا مرحله به مرحله با همراهی شما بهترین سمبوسه خانگی را تهیه کنیم :
مرحله اول :برای درست کردن سمبوسه ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست گرفته سپس نگینی خرد کنید و بعد آبپز کنید و یا با پوست سیب زمینی را آبپز کنید. سیب زمینی ها را به همراه آب، نمک و کمی روغن بپزید. دلیل افزودن نمک و روغن به سیب زمینی این است که در هنگام پخت اگر سیب زمینی شکاف پیدا کرد و یا اینکه آب داخل آن نفوذ کرد سیب زمینی مزه دار شده باشد و مزه آب به خودش نگیرد.
در فاصله ای که سیب زمینی ها آبپز می شوند، پیازها را خرد کنید و در ظرف مورد نظر سرخ کنید اما اجازه ندهید که پیاز ها خیلی خشک شود و در آخر تفت دادن پیاز ها کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید تا پیاز ها خوش رنگ و طلایی شوند.
بعد از اینکه سیب زمینی ها به پخت رسید و سرد شد آن را با گوشت کوب له کنید و مواد سمبوسه را که شامل (سیب زمینی ، پیاز و همچنین سبزی های معطر ساطوری شده) می شود را به همراه (کمی نمک ، فلفل و زردچوبه با هم ترکیب کنید و کمی تفت دهید.
می توانید مواد سمبوسه را داخل نان بریزید و نان را رول کرده و سرخ کنید، همچنین می توانید نان سمبوسه ها را مثلثی برش زده و سرخ کنید وقتی موادتان آماده شد باید نان های لواش را برش بزنید اگر میخواهید سمبوسه های بزرگ درست کنید باید نان ها را به صورت طولی و اگر سمبوسه های کوچک آنها را به صورت عرضی برش بزنید.
حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بردارید و یک سمت نان قرار دهید و به حالت مثلثی نان را بپیچانید.
این مثلث چند چرخ می خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود کمی مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکند.
پس از پیچاندن سمبوسه ها آنها را در روغنی که حدود نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنید. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شده اند،داخل روغن قرار دهید.
وقتی سمبوسه ها سرخ شدند طرف دیگر آن را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی بگیرید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سمبوسه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .